שוב שכחתם להוציא את הבשר מהפריזר, ומה שהיה אמור להיות סטייק עסיסי ומדמם עבר הפשרה באמצעות המיקרו, שאמנם נפטרה ממרבית הקרח, אבל על הדרך הפכה אותו לגוש אפרורי, עגמומי וחסר חן, שגם הטיגון לא יסייע לו? אם אתם לא טבעונים סביר להניח שחוויתם את הסרט הזה.
פטנט חדשני ואלגנטי
מסתבר שיש דרך חדשה ואלגנטית להתמודד עם התופעה הזו. קוראים לזה מגש להפשרת בשר. כשמסתכלים על הדרך שהמגש הזה עובד מהצד, זה מרגיש כמו סוג של קסם. מניחים את חתיכת הבשר הקפואה על המגש ולנגד העיניים המציאות הפיזיקלית שאנחנו מכירים נכנסת למצב של פאסט פורוורד והגוש הקפוא הופך בתוך שניות לנתח אנטרקוט מפואר. מה שהופך את הדבר למדהים, זו העובדה שעל פניו מדובר בסתם לוח מתכת עם תבנית חריצים. אין חיבור לחשמל, אין סוללה או מקור אנרגיה. משטח להפשרת בשר הוא בסוף היום לוח מתכת.
העניין הוא שמשטח להפשרת בשר רחוק מאוד מלהיות ‘סתם לוח מתכת’, קחו סתם לוח מתכת, הניחו עליו סטייק קפוא ותראו שלא יקרה כלום. למעשה, המגש הזה למרות פשטותו הוא יצירה טכנולוגית גאונית – החריצים שנפרשים לאורך כל המגש תוכננו בצורה שמכוונת את זרימת האוויר לתוך הבשר בטמפרטורת החדר וזה עובד!
איפה משיגים את המוצר?
חובבי הברביקיו המקצועי כבר מכירים את הפטנט החדשני שנקרא מגש להפשרת בשר ורבים מהם הפכו אותו לחלק בלתי נפרד מפק”ל המנגל שלהם. אין ספק שמדובר במוצר ייחודי, וככזה לא תמצאו אותו בכל מקום. אנחנו ממליצים למי שמחפש את המוצר הזה לפנות לחברת אביבי חיים בע”מ.
אביבי חיים בע”מ מתמחה בעיבוד שבבי וייצור אביזרים איכותיים לתעשייה ומכשור גז. בנוסף, החברה משווקת מגוון מוצרי מתכת מרמת הבנדים או מחזיק מרחק, ועד קונסטרוקציות גדולות כמו כיריים תעשייתיות, וכן, תמצאו בחנות המקוונת של החברה גם מגש להפשרת בשר.